Forum kierunku
Aktywny użytkownik
Dzis bylem u Donca i dowiedzialem sie ze osoby ktore podam nizej moga poprawiac ekologie, dokladny termin podam w srode wiec prosze sprawdzac, (bedzie to albo poniedzialek albo sroda - przyszly tydzien). Zaliczenie bedzie wygladalo tak: pierw bdzie wejsciowka -10 pytan jezeliktos zaliczy przechodzi do rundy 2 czyli starcia bezposredniego z naszym ulubiencem albo jak kto woli spotkanie 1 stopnia
Osoby ktore maja szanse poprawic:
1. Marek Struszczak
2. Magdalena Kubicka
3. Damian Chmielecki
4.Natalia Lewandowska
5. Agnieszka Adrianowska
6. Paulina Wróbel
Szcześliwcom gratulujemy i życzymy wyskoich wygranych :]
PS.osoby z listy ktore przeczytaly ta informacje prosze sie wpisac :] zeby bylo wiadomo o kogo jeszcze dotrzec z informacja
Poprawa z ekologi odbedzie sie poniedzialek o 9:30 u niego. Kto przeczyta ta wiadomosc prosze sie wpisac bo nie wiem kogo mam jeszcze poinformowac
Ostatnio edytowany przez tof (23-01-2008 10:31:37)
Nowy użytkownik
Poz.1 - przeczytane
Nowy użytkownik
przeczytałam. informacja dociera do mózgu.....loading.......po drodze musiała się przeprawić przez procentową rzekę i zabłądziła~~~~~~~~~dalej idzie chwiejnym krokiem, a zatem dwa razy dłużej~~~\)/#+>____oj, przewróciła się***~~~~~~idzie dalej~~~~~~dotarła, jest pon, 9.40...jak zwykle się spóźniła..
Aktywny użytkownik
gratuluje zwyciezcom ekologi, chociaz duzo was zaliczylo??
Nowy użytkownik
3 osoby
Aktywny użytkownik
wsumie temat do zamkniecia, nastepna poprawka dopiero w czerwcu (on tak mowil ) ale jak bedzie naprawde to doniek jeden wie :] liczmy ze pojdzie szybko na emeryture to wtedy bedziemy mieli szanse